септември 11, 2020

Посета на ИПА Темишвар

Делегација на ИПА Регион Скопје на покана на збратимениот ИПА Регион Темишвар односно Директорот на локалната полиција на Темишвар, Романија, Г-дин Dorel Cojan престојуваше во дводневна […]
септември 11, 2020

Хуманитарен турнир во Бургас (Бугарија)

Благодарност до Нашиот збратимен Регион Бургас од Бугарија за гостопримството и одличната организација на добротворниот турнир во фудбал во чест на починати полициски службеници од Бургас […]
септември 11, 2020

Учество на Top Gun во Темишвар (Романија)

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели, Особена чест и задоволство е да Ве известиме дека нашата делегација од ИПА Регион Скопје предводена од: Зоран Стевиќ член […]
септември 11, 2020

Збратимување со ИПА Регија Југ – Црна Гора

Во периодот од 4-6.10.2019 година во близина на Херцег Нови, Црна Гора престојуваше 53 члена делегација од ИПА Регион Скопје и 2 члена делегација од ИПА […]