IPA Skopje

мај 20, 2023

Признание за ИПА Скопје за подршка во организација на 50-тата EРЦ на Интерпол

Почитувани, На покана на Министерот за внатрешни работи денеска ИПА Регион Скопје присуствуваше на доделување на благодарници во врска со искажаната помош и подршка при организацијата […]
мај 7, 2023

Честит 7-ми Мај, Ден на Македонската полиција

Почитувани ИПА Регион Скопје на сите свои членови и сите припадници на МВР им го честита 7-ми Мај, Денот на Македонската Полиција.
мај 5, 2023

Годишно Собрание

П О К А Н А ЗА УЧЕСТВО НА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА  ИПА Регион СКОПЈЕ  и ИПА МАКЕДОНИЈА      08-11 ЈУНИ 2023 година , ресорт “ […]
април 28, 2023

28-мата МЕДИТЕРАНСКА Конференција на ИПА во Белград,Србија

Почитувани Ве известуваме дека четири члена делегација на ИПА МКД и ИПА Регион Скопје во периодот од 20-23 Април 2023 година учествуваше на 28-мата МЕДИТЕРАНСКА Конференција […]