parallax background

Новости

декември 28, 2023

ИПА Новогодишен детски хепенинг

Почитувани , Ве известуваме дека на 13.01.2024 сабота во времето од 10,оо до 18,оо часот во организација на ИПА МКД и ИПА Регион Скопје а во […]
мај 20, 2023

Признание за ИПА Скопје за подршка во организација на 50-тата EРЦ на Интерпол

Почитувани, На покана на Министерот за внатрешни работи денеска ИПА Регион Скопје присуствуваше на доделување на благодарници во врска со искажаната помош и подршка при организацијата […]
мај 7, 2023

Честит 7-ми Мај, Ден на Македонската полиција

Почитувани ИПА Регион Скопје на сите свои членови и сите припадници на МВР им го честита 7-ми Мај, Денот на Македонската Полиција.