Goran Milenkoski

ноември 29, 2022

Крводарителска акција на ИПА Скопје и Црвен Крст

Во среда (30.11.2022) во ИПА Инфо центарот во соработка со Црвениот Крст на Македонија, ИПА Скопје се организираше крводарителска акција. Наидовме на голем интерес од нашето […]