Крводарителска акција на ИПА Скопје и Црвен Крст

Крводарителска акција на ИПА Скопје и Црвен Крст

Во среда (30.11.2022) во ИПА Инфо центарот во соработка со Црвениот Крст на Македонија, ИПА Скопје се организираше крводарителска акција.

Наидовме на голем интерес од нашето членство кое се придржи во оваа хумана мисија. Во продолжение можете да погледнете дел од фотогалеријата, како и интервју на нашиот Претседател Игно Стојков.