Featured

септември 11, 2020

ИПА дел од спасувачка екипа во Албанија

Почитувани, Ве известуваме дека како дел од делегацијата на Дирекцијата за заштита и спасување во спасувачката мисија во Драч, Албанија се и два члена на ИПА […]
септември 11, 2020

ИПА дел од прославата на 7ми Мај

По повод 7ми МАЈ- Денот на Полицијата, делегација на ИПА Регион Скопје положи цвеќе на споменикот на Загинатите бранители во Жена Парк, а делегација предводена од […]
септември 11, 2020

Меморандум за соработка помеѓу ИПА и MВР

На 22.04.2020 година во просториите на МВР, склучен е Меморандум за соработка помеѓу ИПА и Министерството за Внатрешни Работи на Република Северна Македонија. Меморандумот за соработка […]
јуни 9, 2021

Меѓународна Конференција на тема „Полиција и Пандемија COVID 19„ Црна Гора 04-06.06.2021

ИПА ОДДЕЛ МАКЕДОНИЈА- Section North Macedonia , на покана на ИПА Црна Гора, зеде активно учество на Меѓународната Конференција на тема “Полиција и Пандемија  COVID 19“ […]