ИПА дел од спасувачка екипа во Албанија

ИПА дел од спасувачка екипа во Албанија

Почитувани,

Ве известуваме дека како дел од делегацијата на Дирекцијата за заштита и спасување во спасувачката мисија во Драч, Албанија се и два члена на ИПА Регион Скопје кои се активно вклучени во потрага попреживеани лица од катастрофалниот земјотрес во Драч и околината.

Ја користиме оваа прилика да искажеме длабоко сочуство до семејствата на загинатите и повредените.

Servo per Amikeco