ИПА дел од прославата на 7ми Мај

ИПА дел од прославата на 7ми Мај

По повод 7ми МАЈ- Денот на Полицијата, делегација на ИПА Регион Скопје положи цвеќе на споменикот на Загинатите бранители во Жена Парк, а делегација предводена од Претседателот на ИПА Оддел Македонија, Робертино Ацевски, Генералниот секретар на ИПА Оддел Македонија и Претседателот на ИПА Регион Скопје, положи цвеќе на споменикот на Загинатите Бранители во кругот на МВР.

Со ова ИПА Оддел Македонија активно се вклучи во одбележувањето на 7-ми Мај Ден на Македонската Полиција.

Со почит!