petrovski

декември 14, 2022

НОВОГОДИШНА ИПА ЗАБАВА ЗА НАЈМАЛИТЕ

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели на ИПА – МКД и ИПА Регион Скопје. ИПА во рамките на своите планирани активности пред крајот на оваа година не […]
октомври 13, 2020

Скопје Wizz Air Маратон

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Со гордост Ве известуваме дека екипата на ИПА Регион Скопје во состав Кристијан Јовановски Зорица Здравковска Муџахит Мислимовски Каролина Милчинска […]
октомври 9, 2020

Збратимување со IPA Темишвар

Во перидот од 19-22 октомври 2018 година, 50 членови и ИПА претставници од ИПА Регион Скопје остварија посета на ИПА Регион Темишвар. Групата беше предводена од […]
октомври 9, 2020

Збратимување со IPA Halle

Во месец Јуни 2015 година 4 члена делегација на ИПА Регион Скопје беше во посета на ИПА Регион Хале/Сале Германија кеде беѓе потпишан и првиот договор […]