Uncategorized @mk

септември 11, 2020

Трета меѓународна ИПА Средбa

Од 13-16.6.2019 се одржа третата меѓународна ИПА средба Скопје 2019 под мотото Полицаец-Горда Професија. На средбата учество земаа делегации од повеќе држави и ИПА региони : […]