Учество на Top Gun во Темишвар (Романија)

Учество на Top Gun во Темишвар (Романија)

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели,

Особена чест и задоволство е да Ве известиме дека нашата делегација од ИПА Регион Скопје предводена од:

  • Зоран Стевиќ член на УО на ИПА Регион Скопје
  • Борис Палчевски член на НО
  • Мартин Гелевски
  • Игор Ристовски
  • Ивица Цветковски
  • Иле Андоновски
  • Горан Бојков
  • Бојан Серафимовски

На десетиот меѓународен натпревар во стрелање со пиштол, “X Top Gun” во Темишвар Романија во организација на ИПА Регион Темишвар ги освоија третото и четвртото место екипно во конкуренција на над 20 екипи од повеќе држави.

Им честитаме на овој успех и достојно преставување на ИПА Регион Скопје.

Servo per Amikeco