Посета на ИПА Темишвар

Посета на ИПА Темишвар

Делегација на ИПА Регион Скопје на покана на збратимениот ИПА Регион Темишвар односно Директорот на локалната полиција на Темишвар, Романија, Г-дин Dorel Cojan престојуваше во дводневна посета на Темишвар а по повод денот на локалната полиција на Романија заедно со делегација од ИПА Регион Зрењанин, Србија.

За време на престојот беше организиран и рекреативен натпревар со лак и стрела.
Ја користиме оваа прилика да им се заблагодаруваме на домаќините за одличната организација.

Servo per Amikeco

(20 Maj 2019)