Хуманитарен турнир во Бургас (Бугарија)

Хуманитарен турнир во Бургас (Бугарија)

Благодарност до Нашиот збратимен Регион Бургас од Бугарија за гостопримството и одличната организација на добротворниот турнир во фудбал во чест на починати полициски службеници од Бургас koj се одржа на 10 и 11 ти Мај 2019 во Бургас.

Servo per Amikeco

Служба преку пријателство