Охридски маратон 2019

Охридски маратон 2019

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели ни преставува особена чест и задоволство што токму на овој ден 8-ми Септември, Денот на Независноста на нашата татковина, ИПА Регион Скопје учествуваше и го освои првото место на Охридскиот МАРАТОН.

Екипата на ИПА Регион Скопје предводена од Претседателот на комисијата за спорт Даниел  во состав:
Ристе Проданов
Фросина Михајловска
Момчило Ристовски
Тони Јаневски

Екипата на ИПА Регион Скопје го освои првото место на штафетаната трка од Свети Наум до Охрид 3х10 км.

Им честитаме и им посакуваме нови успеси.