ИПА пријател Бернарда

ИПА пријател Бернарда

dav

Во кратка посета на ИПА Регион Скопје беше нашиот ИПА пријател Борис Перовски, од фирмата “Бернарда” кој воедно е и кум на збратимувањето помеѓу ИПА Меѓумурје-Чаковец и ИПА Скопје.

Истиот го посети ИПА ИНФО центарот и оствари кратка средба со Претседателот на ИПА Регион Скопје и Генералниот секретар.

Истиот се приклучи кон подршка на ИПА мото клубот бидејќи истиот е голем љубител на моторциклизмот.