27ма ИПА МЕДИТЕРЕНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА

27ма ИПА МЕДИТЕРЕНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА

Почитувани ИПА челенови,ИПА Пријатели и ИПА подржувачи

Особена чест ни е да ја најавиме 27 та ИПА МЕДИТЕРАНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА која ќе се оджи од 16-19 Јуни 2022 година во х.Аквалина,Охрид а чиј домаќин е нашата земја.

На истата се очекува да присуствуваат сите 24 земји членки на оваа група како и земји набљудувачи, членки на ИПА

Тема на овогодинешната конференција е „ Предизвиците на секојдневното полициско работење ,физичка,ментална и правна заштита на полициските службеници„

Ве поздравуваме со нашиот поздрав

ПРЕКУ СЛУЖБА,ДО ПРИЈАТЕЛСТВО

И.М.