13-ти Меѓународен турнир во Бургас,Бугарија

13-ти Меѓународен турнир во Бургас,Бугарија

ИПА Скопје го освои второто место на јубилејниот 13-ти меѓународен турнир во мал фудбал во организација на ИПА Бургас и ФК Свети Никола од Бургас. Турнирот има хуманитарен карктер и сите собрани средства се наменети за децата на починатите припадници на полицијата од Бургас.
Честитки за нашите спортисти и благодарност до домаќините.
И.М.