Честит 7-ми Мај, Ден на Македонската полиција

Честит 7-ми Мај, Ден на Македонската полиција

Почитувани
ИПА Регион Скопје на сите свои членови и сите припадници на МВР им го честита 7-ми Мај, Денот на Македонската Полиција.