Честитки од Романија по повод 7ми Мај

Честитки од Романија по повод 7ми Мај

Почитувани ИПА членовии ИПА пријатели

Ве известуваме дека нашиот збратимен Регион од ИПА Темишвар Романија на сите наши членови и сите припадници на МВР, им го честита 7-ми Мај Ден на Македонската полиција.

Ја користиме оваа прилика да им се заблагодариме на нашите побратими од Темишвар, Романија.