ТOP GUN Темишвар 3-5.6.2022

ТOP GUN Темишвар 3-5.6.2022

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве извесуваме дека членови на ИПА Регион Скопје учествуваа на традиционалниот TOP GUN натпревар во стрелаштво кој се одржа во Темишвар, Романија.
Членови на ИПА Регион Скопје го освоија високото трето место екипно
Ја користите оваа прилика да им се заблагодариме на домаќините, нашиот братски Регион ИПА Темишвар од Романија, а на Генералниот секретар на ИПА Регион Скопје, Орце Јовановски кој ја водеше екипата уште многу вакви успеси во иднина.
И.М.