Скопје Wizz Air Маратон

Скопје Wizz Air Маратон

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели

Со гордост Ве известуваме дека екипата на ИПА Регион Скопје во состав

Кристијан Јовановски
Зорица Здравковска
Муџахит Мислимовски
Каролина Милчинска

предводени од Даниел и Мики Ли од Комисија за спорт од ИПА Регион Скопје на ден 04.10.2020 WIZZ AIR година на штафетата трка од 42км на Скопскиот Маратон WIZZ AIR SKOPJE MARATHON го освои првото место за мешана екипа. Голема подршка имаа и од Претседателот на ИПА Регион Скопје, Игно Стојков и Претседателот на ИПА пензионери Васко Трпески како и сите останати членови на ИПА и пријатели кои им дадоа поддршка покрај патеката.

Се надеваме дека и во иднина ќе го преставуваат ИПА Регион Скопје на сите.натпревари во земјава и странство.

Ги поздравуваме со нашиот поздрав!