Посета на ГП и ГН Пелинце

Посета на ГП и ГН Пелинце

Почитувани
ИПА Скопје во соработка со ОИДЕ – ОН денеска 29.12.2022 ги посети полициските службеници во Граничната полициска станица Пелинце како и граничниот премин , каде што од наша страна беа подарени новогодишни пакетчиња за најмалите на нашите полициски службеници како и сет канцелариски столчиња за полициската станица. ИПА продолжува и понатаму со своите активности во рамките на своите можности за олеснување на секојдневното функционирање и живеење на нашите полициски службеници и членови на ИПА.
Ве поздравуваме со нашиот поздрав ПРЕКУ СЛУЖБА ДО ПРИЈАТЕЛСТВО.
И.С.