Поддршка на учесниците на ВЕРА ТУР

Поддршка на учесниците на ВЕРА ТУР

ИПА Регион Скопје- ИПА Македонија, дадоа активна подршка на учесниците на Veratour.me.
При тоа 6 члена делегација на ИПА Регион Скопје ги придружуваше велосипедистите при приемот во Амбасадата на Р.С. Македонија во Белград каде што бевме пречекани од Амбасадорот Михаела Веселинов за што сме упатуваме посебна благодарност на топлиот пречек и чувствувото како да сме во својот дом.
На учесниците на Вера Тур 2023 им пруживме подршка на етапата Рума- Суботица.
Оттаму во името на ИПА Македонија и ИПА Регион Скопје на организаторот @aleksandar.veratour и останатите учесници им посакавме среќен пат до крајната дестинација и продолжување на традицијата наречена Вера Тур со поздравот на ИПА – SERVO PER AMIKECO- Преку служба до пријателство