НОВИ КАНЦЕЛАРИИ НА ИПА

НОВИ КАНЦЕЛАРИИ НА ИПА

Почитувани ИПА членови и ИПА Пријатели, Ве известуваме дека ИПА Инфо Центарот од 26.04.2021 година е со нова локација на ул.Антон Попов бр.1 кат 2-ри  стан бр.5.