ИПА Скопје во посета на Детска болница КОЗЛЕ

ИПА Скопје во посета на Детска болница КОЗЛЕ

Почитувани,
Во рамките на своите активности ИПА Регион Скопје на ден 14.01.2023 година ја посети детската болница Козле во Скопје и ги посети најмладите кои за жал се сместени во болнички услови и им подаривме новогодишни пакетчиња.
Успеавме да ги израдуваме и да ги насмееме а воедно нивната радост е потик за нас да продолжиме и во иднина со овакви и слични активности. Им посакуваме брзо оздравување и среќни и радосни детски денови.
Му се заблагодаруваме на медицинскиот персонал на болницата Козле и на нашите активни ИПА членови како и на општествено одговорните компании и организации како OIDE -UN , ЖИТО маркети и Државна Лотарија на Македонија што беа дел од нашите хуманитарни активности.
Преку служба до пријателство.

И.С.