ИПА Новогодишен детски хепенинг

ИПА Новогодишен детски хепенинг

Почитувани , Ве известуваме дека на 13.01.2024 сабота во времето од 10,оо до 18,оо часот во организација на ИПА МКД и ИПА Регион Скопје а во соработка со МОК  во малата сала на Арена Јане Сандански ќе се одржи детски новогодишен ИПА хепенинг кој е подржан од  ИПА Пријатели .

На настанот ќе присуствуваат гости од музичката и забавната естрада. Многу забава, дружење ,подароци , а за сите наши најмлади ИПА членови Дедо Мраз ќе дарува новогодишни пакетчиња.

Влезот и паркингот се бесплатни.