„Бидете Совесни,Возете внимателно„ Честит 8-ми Март

„Бидете Совесни,Возете внимателно„ Честит 8-ми Март

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и граѓани, Ве известуваме дека по повод 8-ми Март, Ден на Жената, ИПА Регион Скопје во соработка со СВР Скопје – Одделението за превенција на сите жени учесници во сообраќајот им делеа фрешери со логото на ИПА Регион Скопје и СВР Скопје под мотото “Бидете безбедни, Возете внимателно”
Акцијата беше спроведена на подрачјето на 5 Полициски Станици од Општа надлежност (Центар, Аеродром, Кисела Вода, Карпош и Гази Баба) а во насока на зголемување на безбедноста во сообраќајот