parallax background

Партнери

 ДППВ Винарска Визба -  Тиквеш експорт – импорт АД Скопје

Попуст од 10% на редовниот ценовник во продавниците лоцирани на ул. Индустриска бб во Кавадарци и на ул.Томе Пуре бр.2 во Скопје

Попуст од 10 % на редовниот ценовник во Угостителскиот објект-Ресторан лоциран на  ул. Индустриска бб во Кавадарци

ВИП Пошта ДООЕЛ Скопје лоцирани во Населба Вардар зграда 1-2

Попуст од 30 % на редовниот ценовник на достава на пратки

Контакт телефон 075/228-588 и 075/228-538

ДД АУТОСОЛУТИОНЕ лоцирани на ул.Христо Татарчев бр.47а

Попуст од 30 % на редовниот ценовник за декарбонизација на возила и чистење на ДПФ филтер

Контакт лице Игор 070/336-779

ПЗУ Дерма Плус – Дерматолошко-естетска ординација лоциран на Бул. Јане Сандански бр.84-3/5

Попуст од 15 % на редовниот ценовник

Контакт лице Д-р Коста Цветковиќ 022446600

РУСС ГРОУП ЛТД ДООЕЛ- Хотел и Ресторан “Кањон Матка„ лоцирани на ул.1 бр.1/1-1 Матка

Попуст во висина од 15 % на редовниот ценовник

Контакт лице Александар Амповски 078/503-000

Гарден Луна Парк – Ресторан Доместика лоцирани на ул Павел Шатев бр.10Б

Попуст од  20 % на редовниот ценовник

Попуст од 10 % на семејни веселби и прослави

Попустот не важи за акциските цени

Контакт лице Иван 071/240251

ДХМ Компани – Гостилница 5-ка лоцирани на ул.Јуриј Гагарин бр.17

Попуст од 20 % на редовниот ценовник

Контакт лице Славе 078/341-257

ТП Бифе Чардак- Кафана Чардак лоцирана на ул.Благој Ѓорев бр.104 Б во Велес

Попуст од 10 % на редовниот ценовник

Контакт лице Баже 070/315174

ДУТ Санотел- Хотел и Спа ГАРДЕНИА лоцирани на ул.Академик Пенчо Давчев бб во Велес

Попуст од 10 % на редовниот ценовник

За добивање на попустот потребно е претходно да се извадат клуб картички во самиот хотел.

Контанкт лице Александар 078/409-674

САВА ОСИГУРУВАЊЕ ад Скопје со над 40 канцеларии во сите градови во  државата.

Понудени пакети за членовите на ИПА (се бира само еден пакет):

ПАКЕТ 1:Со секоја купена АО полиса следува ваучер од 300.00 денари за купување полиса за домаќинско осигурување

ПАКЕТ 2:Со секоја купена АО полиса  и годишна зелена карта следува гратис Автоасистенција или Осигурување од незгода на возач АО +

ПАКЕТ 3 :Со секоја купена АО полиса следува ваучер за патничко осигурување со покритие од 10 дена во текот на една година

ПОПУСТИ

КАСКО осигурување на моторни возила  - 15 %

Домаќинско осигурување                                 - 15 %

Патничко осигурување                                       - 15 %

Можност за плаѓање на 12 рати без камата со картичките на НЛБ и Стопанска Банка АД Скопје.Плаќање на рати во зависност од полисата со минимален износ  на рата од 1.000.00 денари

Контакт лице за цела Македонија:Маја Тодоровска 078/484-478

maja.todorovska@sava.mk

ТРИМАКС Доо Скопје со седиште на бул.К.Ј.Питу бр.15/6 во Скопје.

Попуст во висина од 10 % во сите нивни книжарници на целиот асортиман освен (збирки, работни тетратки, куферчиња за техничко, меници, производи кои се веќе намалени, лајкамобиле картички и не може да се комбинира со други картички за поволности.

ЈУНИК СТУДИО ДООЕЛ фризерско студио лоцирано во ТЦ Беверли Хилс прв кат.

Попуст во висина од 5-20 % на услуги

Контакт лице Игор

ДТМУ „ПРЕМИУМЕКСКЛУЗИВ“ ДООЕЛ со седиште на ул.Цвети Кирил и Методиј бр.20

Попуст на сите нивни производи од 20-50 %

Контакт тел: 023179129e-mail: office@premiumgrupacija.coм

 www.premiumgrupacija.com

ТДТЗИ ТРАНЗИТ ДООЕЛ со седиште на ул.Изворски бр.1 Богданци.

Попуст до 40 % на редовните цени при користење на производи и услуги од нивниот асортиман (Гуми)

Попуст од 20 % на сите останати услуги (промена на гуми, лепење, чување, балансирање и слично)

Контакт лице Глигор 070/744-444

ФИТНЕС ХАУС ДОО со седиште на Бул.П.Одреди бр.40

Попуст во висина од 10 % на редовните цени во ресторанот

ФОР ФИНГЕРС ДОО Кафе Итермецо со седиште на бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.65

Попуст во висина од 30 % на редовните цени

СБС-ССКТИ ДООЕЛ  Кафе Венеција со седиште на бул.Партизански Одреди бр.32

Попуст во висина од 30 % на редовните цени

Гостилница ХХЛ Трејд Скопје- Аеродром со седиште на бул.Јане Сандански бр.66-1-2

Попуст во висина од 20 % на редовните цени.

Контакт лице Катерина

АНГЕЛ ДЕТАЛИНГ ДООЕЛ Скопје со седиште на ул.3 бр.3/1-1 Трубарево,Скопје

Попуст во висина од 20 % на редовните цени (полирање, автокозметика, осветлување, тапацирање...)

Контакт лице Бојан

КРУСЕЛ ДООЕЛ Скопје со седиште на бул.Борис Трајковски 86а

Попуст во висина од 20 % на редовните цени и 10 % на акциските цени од гамата на ИСКРА а за другите производи по договор

Контакт лице Слободан

ТАНГРА-МК ДООЕЛ Скопје со седиште на Бул.В.С.Бато бр.81-2/4 Скопје

Попуст во висина од 20 % на редовните цени (декоративен камен и сл.)

Контакт лице Емилија

ВТ ПРОМО КОМПАНИ кафеана “ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ“ - Дебар Маало со седиште на ул.Ѓорѓи Пешков бр.5

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт лице Џими

 БЕРНАРДА ДОЕЛ Скопје со седиште на ул.Коле Неделковски бр. 5 во Скопје.

Попуст во висина од 12 % на редовните цени на класични душеци и кревети

Попуст во висина од 22 % на редовните цени на медицински душеци

Попуст во висина од 3-5 % на акциски цени

ДТУ Етерниа ДООЕЛ Скопј ресторан БАКУС  Дебар Маало со седиште на  ул Живко Чинго бр.10 Скопје

Попуст во висина од 20 % на редовните цени во ресторанот

Контакт лице Сашо

Т.А. КАМЕЛИЈА ТУРС ДОО Скопје со седиште на Бул.Кочо Рацин бр.20

Попуст во висина од 5-15 % на редовните цени

Контакт лице Ивона

ДУ Гостилница ЛА Тана со седиште на ул.Пролет бр.13

Попуст во висина од 20 % на редовните цени (не важи за промо мениа)

Попустот во висина од 20 % за свадби

Перална за коли МР ВАШ ДООЕЛ Скопје лоцирана на ул.Народен Фронт бб

Попуст во висина од 30 % на редовните цени

ДПТУ ТОБЛЕР СКЕЛЕ ДООО Тетово со седиште на ул.М.Тито бр.36 во Тетово и Х.Т.Карпош бр.22 Скопје

Попуст во висина од 20-40 % на редовните цени

Контакт лице Суат

МАСТЕР ПРОТЕКШН Скопје Ресторан Умбрела ГТЦ Скопје

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт лице Марјан 075 344-464

Ресторан НАЛЕЈ Јуниор ДООЕЛ Скопје со седиште на бул. Ј. Сандански бр. 118

Попуст во висина од 15 % на редовните цени (важи само во ресторанот)

Контакт 022450590 Јовица 077 850-487 и Мите 078/801-989

ФК ФУДБАЛ КИДС Скопје

Попуст во висина од 20 % на редовните цени за упис на деца во фудбалска школа генерација 2006/2012 во ОУ Рајко Жинзифов Драчево

Контакт 076/439-142

КК Вибас Баскет Скопје

Попуст во висина од 15 % на редовните цени за упис на деца во Кошаркарска школа во повеќе основни училишта во Скопје за деца од 6-12 години

Контакт Виолета 078/210-788 и 070/683-905

ДПТУ ГОЛДЕН КИНГ Компани ДОО Скопје со седиште на ул.З.Михајловски бр.4 Скопје “КРИО МАСАЖА“

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт Златко

ДТУ ПАМЕЛА КОМПАНИ ВИКИ ДООЕЛ Скопје, Ресторан Мал Алтан лоциран на ул. Црвена Општина бр.71 (Плоштад Карпошово Востание)

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице Горан 075/655-081

Е.М.Д. А.Ц.Е. АВТО КЛИМА со седиште на 3 та Македонска Бригада бр.74 А

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице Цветко(Цеко) 2400400;240401 и 070/204-491

ИНОТЕК-АЛАТИ ДООЕЛ со седиште на ул.Јадранска бр. 23

Попуст во висина од 15 % на купување на разновиден алат на редовните цени

Контакт:Бобан

ДТУ ЕЛЕКТРА ГРУП ДООЕЛ со седиште во с.Брвеница-Тетово Ресторан “Електра Гарден“ с.Брвеница-Тетово

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт лице Александар

АКЕРМАН ГРУП ДООЕЛ – Ресторан “НАРГИЛЕ“ Стара Скопска Чаршија ул.Архиепископ Ангелеј бб

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице:Сафет

ТД НЕРЦ ДООО Експорт-импорт- “АСТЕРА“ Loungbar

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице: Елена

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО МАКЕДОНСКА СТРЕЛАЧКА ФЕДЕРАЦИЈА

ДТУ ПЕТКОВ КОЗМЕТИКС – подружница Ресторан “ВИОЛИНА“ лоциран на ул.Пролет бр.4

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице :Убавка

ТП Цвеќарница “ЕМА“ лоцирана на ул.Народен Фронт бб-Цветен Пазар

Попуст во висина од 20 % на редовните цени на цевтни аранжмани

Попуст во висина од 15 % на редовните цени на целосна организација за свадби

Контакт лице :Емилија

ИНТЕРМЕДИА ДОЕЛ-подружница Ресторан “ЛАТЕРРАЗЗА“ Скопје лоциран на плоштад Македонија

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице: Зоран

ДПТУ ДИВАНО Стил ДОО Скопје лоциран во Ново Лисиче над КАМ Маркет Салон за мебел

Попуст во висина од 15 % на редовните цени на мебел од нивно производство

Попуст во висина од 10 % на редовните цени на мебел од други производители

Дополнителен попуст од 1 % за сметки над 50.000 денари

Дополнителен попуст од 2 % за сметки над 100.000 денари

Контакт лице: Томе

ДУ СИНЕРЏИ ФИТНЕС ЦЕНТАР ДООЕЛ лоциран  на ул.Владимир Комаров бр.11 а

Попуст во висина од 35 % на редовните цени на услуги на фитнес и спа

Попуст во висина од 20 % на редовните цени на масажи, третмани, персонални тренинзи и групни активности

Попуст во висина од 10 % на акциски цени и цени на пакет услуги

Контакт лице: Наде

Хотел МРАМОР ДООЕЛ Скопје со седиште на ул.Кленоец бр.11 Нас.Влае-Скопје

Попуст во висина од 30 % на редовните цени

Контакт лице: Гордана

ТТ “Екстра Златна Рипка“

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

Контакт лице: Филип

51.ПРОМИС ДООЕЛ Скопје со седиште на ул.Фјодор Достоевски бр.37

Магацинот е лоциран во Визбегово.

Овозмежен е 15 % рабат на производи од нивната палета- средства за хигиена 9 течен сапун, течен детергент, разни видови средства за чистење, тоалетна хартија и слично)

Контакт лице Жарко 078/ 209-209

TД Мотоцентар ДОО со седиште ул.1632 бр.10 Скопје

Попуст во висина од 25 % на редовните цени на нивните производи и услуги

ЈОКИ ДООЕЛ Илинден со седиште на ул.36 бр.2А Илинден

Попуст во висина од 10 % на редовните цени за изведба на централно греење,соларна енергија, водовод,  климатизација

Контакт телефон 02/2581-800

ДПТТУ Тара Зое увоз-извоз Кавадарци со седиште на бул.Ј.Сандански бр.82 ТЦ Бисер-Скопје

Попуст во висина од 15 % на редовните цени на обувки Solo N

ЕЛСА ЕС ДООЕЛ со седиште на ул.Академик Панчо Давчев бр.200 во Велес а има продавница во Скопје на ул.Невена Георгиева Дуња бр.2, Кисела Вода, Продажба на санитарии, плочки, производи за кујни и купатила и слично.

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт лице: Перо

АЛСАС САШО ДООЕЛ Скопје ПАЛАЧИНКАРА во СИТИМОЛ

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице: Светлана

КС ГРУП ДОО Скопје со седиште на ул.Народен Фронт бр.3/3 локал 2

Попуст во висина од 35 % на редовните цени

Контакт лице Стефан

АДВАНС Медија ДООЕЛ Скопје со седиште на ул.Прашка бр.13-2/26

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

Контакт лице:Орце

МАГНАСКЕН Печатница со седиште на ул.Св.Кирил и Методиј бр.36

Попуст во висина од 5 % на редовните цени

Контакт лице: Бојан

Бела Дона Студио 2017 ДООЕЛ Скопје

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице: Анџела

ДПТУ “УНИМАКС ДАТ“  ДООЕЛ Скопје со седиште на бул. 3-та Македонска Бригада бр.48 а

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

Контакт лице: Анита

АЛЕКСАНДРИЈА А ДООЕЛ Скопје Ресторани “НАЦИОНАЛ“ и “БУКЕТ“

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице: Ацо

ВИПТУРС 1 ДООЕЛ Скопје Хотели ВИП

Попуст во висина од 30 % на редовните цени во хотел ВИП Скопје

Попуст во висина од 10 % на редовните цени во хотел ВИП Берово

Контакт лице: Панче

Хотел Панорамика Дизајн и СПА Скопје со седиште на ул.Тодор Александров бр.57

Попуст во висина од 15 % на редовните цени на сместување на база НП

Попуст во висина од 10 % на редовните цени на останатите угостителски и други  услуги

ТП Гостилница “КАЈ ПЕРО“ со седиште на Орце Николов бр. 109

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице: Перо

ДППУ ДЕУС Горан и др. Продавници за спортска опрема лоцирани во ТЦ Бисер Скопје.

Попуст во висина од 20 % на редовните и 10 % на акциските цени

Контакт лице Душко 070/227-755

.ДТУ КОРАБ АУТО КОНТРОЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ Станица за технички преглед .

Попуст во висина од 40 % на трошоци за технички преглед

Контакт 078/412-801,078/412-802 076/272-602

ГОСТИЛНИЦА 10-ка во Скопје лоцирана на ул.Гаврил Константиновиќ во близина на полицискиот дом во Лисиче

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

ФОТО-ВИДЕО СТУДИО А-Н-А од Дебар

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице Реис071/779-573 и 070/257-278

ПАРФИМЕРИЈА ДЕНЕРИС СКОПЈЕ  лоцирана на бул.Партизански Одреди бр.29 во Скопје

Попуст во висина од 21 % на редовните цени

Контакт лице Горјан 071/242-323

ГОСТИЛНИЦА САМАРЧЕ  лоцирана на ул.Горно Лисиче бр.5

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт лице Игор 078/358-093

ДТУП ШАТЦИ ДОО Тетово со седиште на ул.М.Тито бр.64 Тетово во сите нивни продавници во државава

Попуст во висина од 17 % на редовните цени

Попуст во висина од 5 % на акциските цени

Контакт лице: Дејан

КИНГ-С КОРПОРАТИОН ДООЕЛ Скопје - ТА БАЛКАН НЕТ со седиште во Струга

Попуст во висина од 20 % на редовните цени каде стои “наш закуп“

Попуст во висина од 7 % на останатите аранжмани

Попуст во висина од 10 % на организирани патувања за членовите на ИПА

Контакт лице: Петко

 

БАСТИОН ПЛАЗА Ресторан со седиште на ул.1-1/1, Бадар, Петровец, на АТОПАТ А1-М1 после патарината на Петровец

Попуст во висина од 20 % на редовните цени во Ресторанот 9 не важи за продавницата)

Контакт лице: Дејан 070/279-183

ТП за странски јазици ЕЈ-БИ-СИ Скопје

Попуст во висина од 30 % на редовните цени на курсеви по англиски јазик

Попуст во висина од 20 % на редовните цени на семестрални курсеви

Попуст во висина од 10 % на редовните цени на интензивни курсеви

Контакт лице: Елизабета

Сиба Интернационал ДБМ ДООЕЛ Скопје градежни и занаетчиски работи

Попуст во висина од 20 % на редовните цени на услуги

ТД “ЕЛИКСИР“ Парфимерии

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице: Владимир

TITAН ЛС ДОО Клучар лоциран на М.Т.Гологанов (Веро Тафталиџе)

Попуст во висина од 15 % на услуги

Попуст во висина од 5 % за купување на брави,цилиндри,катанци и др.

Контакт: Сашо 070/245-552

ПЗУ “ТРЕНД“ Стоматолошка ординација со седиште на ул.Пиринска бр.43/2-4

Попуст во висина од 15 % на редовните цени на стоматолошки услуги и протетика

Контакт: Жарко 070/379-372

АД Ракометен клуб ВАРДАР со седиште на бул.АСНОМ бр.1

Попуст до 30 % на нови колекции (пролет-лето и есен-зима)

Попуст до 40 % на останатите производи во Hummel фан шопот

Попуст од 10% на навивачките дресови и реквизити

НАПОМЕНА: Доколку на производите има веќе засметан попуст тогаш на постоечкиот попуст се додава процентот до договорениот ИПА Попуст. ( пр. Има 25 % попуст а ние сме договориле 40 % тогаш на веќе пресетаните 25 % се додаваат уште 15 % попуст)

АУТОМОТИВ ГРУП Попуст за купување на возила од Гамата на Рено, Нисан и Дачија

RENAULT

Twingo 8 %

Clio 10 %

Capture 12 %

Megane 12 %

Kangoo 10 %

Espace 14 %

Koleos 14 %

Kadjar 14 %

Товарна програма 10 %

NISSAN 10 % на целата гама

DACIA 4 %  на целата гама

 КА-ДИС Сервис на сите типови возила

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Попустот не важи на акциските цени

ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ – ЕУРМ  со седиште на бул.Свети Климент Охридски бр.68 во Скопје за стипендирање на членовите на ИПА во висина од 10 % на редовните цени за школарина и плаќање на 10 рати.

Контакт: Андреја 078/482068 и 023202108

ПЗУ-УСКЦ “Професор Д-р Бојо Андрески“ Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар лоциран на ул.Ацо Караманов бр.17 во Скопје

Попуст од 15 % на сите услуги кои не се покриени од ФЗОМ

Контакт: Андреја 078/482068 и 023202108

 ДИЈАГ лоциран позади Веро во Аеродром во зградата на Рударски институт, изработка на значки, ракотворби и сувенири

Попуст во висина од 20 % на нивните производи и услуги

www.dijag.com

ДИНО СПОТ Текстил ТЦ Лептокарија

Попуст во висина од 10 % на купени прозводи до 9000 денари

Попуст во висина од 15 % за купени производи над 9.000 денари

AQUADRO TRADE лоцирани на ул.Шар Планина бр. 24 Ѓорче Петров

Производсво и монтажа на  вариолајт завеси, ролетни , комарници и сл.

Попуст во висина од 10-20 % на нивните производи и услуги

СТЕНСО – МАК ДОО Скопје

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Попуст од 3 % на производи на промоција

Ресторан ОРЕОВ ЛАД с.Сарај

Попуст во висина од 15 % на алакарт мени во ресторанот

Попуст во висина од 10% на услуги за сместување

Попуст во висина од  5 % на свадбено мени

Д СТРОНГЕСТ ШОП фитнес опрема и суплементи

Попуст во висина од 20 % на суплементи

Попуст во висина од 10-15 % на облека и опрема за фитнес и боречки спортови

Ресторан “Калонис“и Игротека “Хепи Фемили“ Скопје лоциран на ул.Титовелешка во близина на Народна банка

Попст во висина од 15 %

Контакт лице Филип 071/250-655

Апарт Хотел “Калонис“ лоциран на ул.Титовелешка во близина на Народна банка

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице Славчо

Пивница “СТАР ГРАД“ темов Скопје

Попуст во висина од 50 % на редовните цени важи за носителот на ИПА картичка плус 1

Контакт лице Пане Темов

Ресторан Cuban Restaurant & Coctail bar CASA CUBANA

лоциран на ул.Kej  13 Ноември бб

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице Гоце 072/318191

Ресторан БАКУС спроти Министерство за Култура

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

ДПТУ Едукативен Центар “СОНЦЕ“

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

КРИ-ДА ДООЕЛ Скопје за производство и монтажа на ПВЦ и алуминиумска дограма, комарници, ролетни и гаражни врати

Попуст во висина од 15-30 % на редовните цени

Ресторан “БАБА ЦАНА “ Скопје

Попуст во висина од 20 % на редовните цени.

Контакт лице Денис

Продавници за автоделови “СОЛИД“ во Карпош 4 и Ново Лисиче

Попуст во висина од 15 %

Контакт лице Тони

КЛАРИСА НАИЛС

Попуст од 5-30% на нивните фризерски и козметички услуги

Контакт лице Убавка

ВИП ПРЕВОЗ ДООЕЛ Скопје

Попуст во висна од 30 % на редовните цени за превоз

Контакт лице: Иван 070/202020

Хотел и Ресторант MIRROR лоциран на ул.11 бр.32 во Петровец, Скопје

Попуст во висина од 10 % на редовните цени за сместување во Хотелот

Попуст во висина од 20 % на редовните цени во Ресторанот

Контакт лице Ристе 078/373793

СТРИТ РЕСТОРАН “ПЕР ТЕ“ лоциран на ул.Даме Груев бр. 28 во Скопје.

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

Контакт лице Мики Бошковски 070/279169

РЕСТОРАН БИЕН СКОПЈЕ поранешен евридеј лоциран на ул.Кеј 23-ти Октомври бр.11 во Аеродром,Скопје

Попуст во висина од 25 % на редовните цени и 10 % на редовните цени кога има музика.

Контакт лице Љупчо

Ресторан за свадби и прослави “ГРАНД ГАРДЕН“ ДПТУ Стара ванила ДООЕЛ,лоциран на ул.Палмиро Тољати бр.103 во населба Ченто,Скопје

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

Контакт лице Виолета

ДТУУ КОМПЛЕКС “БЕЛА ВОДА“  лоциран на 20 км од Берово на патот кон Струмица.

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Дополнителен попуст на акциските цени до договорениот попуст

пример има 15% акциски на кој се добива уште 5 % или вкупно 20 %)

Контакт лице Берово рецепција 071/242-345

Контакт лице Скопје Маја 072/277-191

ПЕЧАТНИЦА ПАКУНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ лоцирана на ул.11-ти Октомври бб

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт лица Петар и Марјан 02/3231103 и 02/3216636

ЕВЕРЕСТ ИНЖЕНЕРИНГ ДОО СКОПЈЕ  Геодетскии катастарски услуги со седиште на бул.АСНОМ бр.28/2 локал 1

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице Дарко 078/404-440

ПАРФИМЕРИИ СПАСИЌ ГРУП ДООЕЛ КУМАНОВО  лоцирани во Скопје во ТЦ Сити мол приземје спроти анхоч и ТЦ Капитол Мол приземје спроти аптека Анифарм

Попуст во висина од 10-20% на редовните цени

КИАМОТОРС МАКЕДОНИЈА продажба на возила од брендот КИА

Попуст во висина од 7 % на восила кои немаат попуст во ценовник

Подарок автоодговорност за првата година од регистрација

Попуст во висина од 10 % на сервисни услуги од редовните цени

Попуст во висина од 10 % на редовните цени на аксесоари

УРБАН БУРГЕР ДООЕЛ Сендвичара лоцирана на ул.Франклин Рузвелт бр.63а

Попуст во висина до 30 % на сите производи освен пици и тостови

Контакт лица Васко 070/803-800

АИРКУЛ БИО ДОО  Климатизација со седиште на ул.Петричка бр.6 Скопје

Попуст во висина од 10 % на HISENSE сплит систем клими

Попуст во висина од 10 % на монтажа на HISENSE сплит систем клими

Попуст во висина од 7% на изведба на централни системи за климатизација и вентилација

Попуст во висина од 40 % на изработка на машински проект

Попуст во висина од 12 % на други системи за ладење,греење и вентилација

Попуст во висина од 12 % на печки за пелети

THE GARAGE услуги за затемнување на стакла, полирање,хемиско и сл. Лоцирана на ул.М.Т. гологанов бр.81 во Скопје

Попуст во висина од 30 %

Контакт лице Васко 079/803-800

.MAXIMO LIGHTTING фирма која се занимава со ЛЕД осветлување и расветла со продажни салони во Куманово на ул.Македонска ударна бригада бр.56 под РИМ-ПАРИЗ и на ул.3-та Македонска бригада бр.41 во Скопје

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

.КАФЕ БАР ТЕ ВИСКИ Тетово лоциран на ул.Струшка бр.2 во Тетово

Попуст во висина од 30 % на редовните цени

Контакт лице Шпенд

.ХОТЕЛиРЕСТОРАН ИНТЕРНАЦИОНАЛ ВЕЛЕС лоциран на ул. 8-ми Септември бр.40 во Велес

Попуст во висина од 20 % на редовните цени. За добивање на попустот потребно е да се извадат клуб картички.

Контакт лице Родна

ТП ИДАДИЈА 3 Ресторани лоцирани на влезот во Касарна ИЛИНДЕН во Скопје и во Дебар Маало

Попуст во висина од 20% на редовните цени

Контакт лице Софија

ФРИГО ШОБ ДОО Продавници за санитарија и додатоци за купатила со три продавници во Скопје лоцирани на ул. Боца Иванова во Бутел; ул.Радушка бр.2а Ѓорче Петров и ул.Јани Лукровски бр.5 локал 3

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

Контакт лице Марија 078/215-833

ДППУ СПЕЦИАЛ ГРАДБА хотел ПАНОРАМА -Крушево

Попуст во висина од 20% на редовните цени

РЕСТОРАН ТИЛИА Скопје лоциран на ул.Даме Груев бр.14 во ТЦ Палома Бјанка Скопје

Попуст во висина од 20% на редовните цени

Контакт лице Ненад 070/276637

СЕРВИС БОМИ АУТО механичарски работи,центрирање, хемиско, полирање со седиште на ул.Скупи бр.1 во Скопје

Попуст во висина од 20 % на редовните цени и 10 % на акциски цени

Контакт лице Бобан 078/262-979

ТЕХНОПОЛИС стакларија,порцелан, мали кујнски апарати има три продавници во Скопје а е со седиште на ул.Волгоградска бр.4/2-9

Попуст во висина од 25 % на редовните цени и 10% на акциски цени

Контакт лице Будимир 071/206-117

OПТИКА ММ ДОЕЕЛ очила за сонце, диоптриски очила, диоптриски стакла, офтамолошки услуги  со седиште на ул.Жегљане 19 А во Скопје

Попуст во висина од  10-35 %:

Очила за сонце 30-35 % попуст

Диоптерски очила 20% попуст

Стакла за корекција на вид 20 % попуст

Офтамолошки услуги 10 % попуст

Контакт лице Даница 077547149

ЕУРОМАРКЕТ ЛТД ДООЕЛ СКОПЈЕ спортска опрема во Скопје а е со седиште на ул.Ѓорче Петров 108

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт лице Јоле 070/270-897

ПЗУ Поликлиника МЕД-ИКС специјалистичка ординација по радиодијагностика  со седиште на ул.Иван Хаџи Николов бр.155

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице Стефан 078/345-070

ТОП ПОИНТ КОПМПАНИ ДОО СКОПЈЕ, Зиаја за Вас со седиште на ул. Кеј 13-ти Ноември бр.2 локал 1, ГТЦ, Скопје. Продажба на козметика од гамата на полскиот бренд Ziaja.

Продавница на ул. Кеј 13-ти Ноември бр.2 локал 1, ГТЦ, Скопје

Продавница на бул. Јане Сандански бр.1 локал 091 ТЦ Бисер

продавница на ул. Никола Русински бр.1 локал 1 ТЦ Лептокарија( до Мартини)

Попуст во висина од 25 % на редовните цени

Контакт лице Роберт 075/423-622

ВЕ-ОИЛ ВЕЛЕС со седиште на ул.Вардарска бр.53 во Велес. (Прв влез за Велес од автопат А1-М1 околу 500 м)

Попуст во висина од 2 денари по литар гориво за секоја сметка над 1 000 денари.

Попустот не важи за ТНГ

Контакт лице Дарко 071/555-094

.МИП-КО ДООЕЛ – Мотел ИЗГРЕВ на Пониква (Кочани)

Попуст во висина од 25 % на редовните цени за сместување

Попуст во висина од 15 % на редовните цени зана ресторанските услуги

Контакт лице Дуле 078/420523

СПОРТИК ВИ ДООЕЛ СКОПЈЕ  со седиште на ул.Волгоградска бр.3/13 во Скопје ,продавница за фитнес опрема и суплементи.

Попуст во висина од 20 % на редовните цени со исклучок на производи од фирмите OLIMP, CALIVITA, ANCIENT MINERALS & DOC PHARMA.

Контакт лице Горан 070/232-765

 

ЕНСА КОНТРОЛ ДОО со седиште на ул.1723 бр.7 на влезот во Сарај од десна страна, Станица за технички преглед на возила

Попуст во висина од 100 % на технички преглед доколку се извади полиса за автоодговорност од ЕНСАБРОКЕР АД

Попуст во висина од 50 % на техничкиот преглед доколку се извади полиса за автодоговорност од друга компанија

Контакт лице Самет 078/224-466

БАМБИНИ ЛАНД ДООЕЛ бутик за деца со седиште на ул.Пушкинова бр.6-1/24,Кисела Вода, Скопје

Попуст во висина од 30 % на редовните цени

Контакт лице Далибор 070/709-020

ДОГ СЕКЈУРИТИ ДООЕЛ со седиште на бул.Борис Трајковски бр.132 во Скопје, продавница за автоделови, автокозметика и аксесоари за автомобили

Попуст во висина од 5-20% на редовните цени  согласно анекс на договорот

Контакт лицеАтанас 074/222-666

ЛУКА ЛАРА КОМПАНИ ДООЕЛ СКОПЈЕ Ресторан и Игротека БУМЕРАНГ со седиште на ул.Борис Трајковски бр. 35 (поранешен Гламур)

Попуст во висина од 15 % на редовните цени

Контакт лице Викторија 078/699-698

САН ВЛАХО – хотел Влахо со седиште на ул.9-ти Мај , Скопје

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

Контакт лице Таша 070/257-306

ЕСТОРАН КАЛАБАЛАК со седиште на ул.Пролет 1А, Скопје

Попуст во висина од 15 % на редовните цени во Ресторанот

Контакт лице Драган 070/233-306

ДЕЈО АС КОМЕРЦ лоциран на ул Иван Козарев бр.10, К. Вода м.в. Стара Рампа, продавница за акумулатори, авто делови и автокозметика

Попуст во висина од 5 % на редовните цени

Контакт лице Дејан 02/ 3115-558

МАР МИЛ МОНТ ДООЕЛ лоциран на ул.Лепенечка Ѓ.Петров, автосервис за плински уреди

Попуст во висина од 10 % на редовните цени за вградување на плински уреди

Контакт лице Петре 070/250-242, 078/338-684 и 02/2033-091

БЕНФИКО BENFIKO AUTO PARTS лоциран на ул. Афуз Пашина бр.17 во непосредна близина на клучка Бит Пазар продавница за автоделови и автокозметика

Попуст во висина од 25 % на редовните цени на автоделови

Контакт лице Арбен 075/228-196 , 075/475-316, 02/2617-710

СИТУАЦИЈА + Ресторан за готови јадења лоциран на ул.Иван Козарев бр.64 во близина на м.в. Стара Рампа, Кисела Вода

Попуст во висина од 15 % на редовните цени на целата понуда на готови јадења, пастрмајлии,печени пилиња и слично.

Лица за контакт Ѓеле и Софи 078/278-880 и 075/278-880

1.Меана “Лесновски Конак ДООЕЛ Пробиштип, лоциран на

ул.Тодор Александров бр.5, Пробиштип

Попуст на угостителски услуги во висина од 20% на редовните цени

Лице за контакт: Орце Трајковски 078/432-500

СРК МАРКАТ ДОО-Скопје “АКВА ПАРК”-ПРОБИШТИП

Попуст во висина од 20% за користење на услугите во Аква паркот

Лице за контакт: Мартин Стојановски 075/295-995

КЛАСИК–КММ 2011 (Пицерија и Ресторан) “КЛАСИК” Штип, лоциран на ул.Ванчо Прке бр.12, Штип

Попуст на угостителски услуги во висина од 20%

Лице за контакт: Кирил Џонов 078/344-461

Текстил Консалтинг ДООЕЛ–Кочани (Бутик Daniel Kristensen), лоциран во ТЦ Кочани

Попуст во висина од 20% на редовни цени

Лице за контакт: Даниел Стојанов 070/213-094

www.daniel-kristensen.com

ТИ-НА ДООЕЛ Кочани (Златара ТИ-НА), лоцирана во ТЦ Кочани

Попуст на златен накит во висина од 10% и накит SWAROVSKI во износ од 15%

Лице за контакт: Зоран Николов 070/272-205

6.Месмон ДООЕЛ Кочани (Комплекс AQUA центар-Кочани), лоциран во близина на Градски базен Кочани

Попуст на угостителски услуги во висина од 20% на редовните цени

Лице за контакт: Зоран Монев 075/309-838

www.aquacentar.mk

7.ДАГЛАС ТУРС ДООЕЛ Кочани ( Tуристичка агенција ДАГЛАС ТУРС), лоциранa во ТЦ Кочани БЛОК А

Попуст во висина од 5-10%  на целата туристичка понуда

Лице за контакт: Стојанчо Алексов 077/851-134

www.daglastours.mk

ДООЕЛ Хотел ИзгревШтип

Попуст на угостителски услуги и сместување во висина од 20%

Лице за контакт: Емил Попадинов 070/272-205

ТП ЗЛАТАР Боно“, лоциран во ТЦ Кочани БЛОК Б

Попуст на златен накит во висина од 15% и за часовници во висина од 20%

Лице за контакт: Благој Божиновски 071/209-408

ДОО СТАР АКВАРИУМ Кочани – Пицерија, лоцирана во ТЦ Кочани Блок Б

Попуст на угостителски услуги во висина од 20%

Лице за контакт: Дејан Постоловски 076/423-517

11.ДТУ ФОРМУЛА 95 ДООЕЛ, лоцирана на ул.Климент Охридски бб во Струмица (влечна шлеп служба) и ул.Антон Попов бр.31 во Скопје (Маџари) – (само за авто стакла)

Попуст во висина од 20% за влечна (шлеп) служба

10% за продажба на авто стакла

15% за монтажа на авто стакла

Лице за контакт: Наско Киров 076/657-356

12.БОИВА–ДЕЛ ДООЕЛ (РЕСТОРАН ТРЛА) Делчево

Попуст на угостителски услуги и сместување висина од 20%

Лице за контакт: Зоран Трајановски 075/283-375

ДООЕЛ СВИС ГОЛДШтип (ЈУВЕЛИР) - Накит и часовници, лоциран на ул.Кузман Јосифовски бр.10, Штип

Попуст во висина од 10-15% на редовни цени

Лице за контакт: Донче Танески 070/210-585

 

14.МАРСИ Бар ДООЕЛ, лоциран на ул.Гоце Делчев бр.58, Штип

Попуст на угостителски услуги во висина од 15%

Лице за контакт: Елена 075/400-257

ДООЕЛ Миком-98 Малена Фитнес Центар Кочани.

Попуст на услуги во висина од 20%

Лице за контакт: Димитар Кузманов 075/309-212

Ресторан АЛЕ-ДАР ДООЕЛ, лоциран на ул.Лазар Андонов

бр.71, Кочани

Попуст на угостителски услуги и сместување во висина од 15%

Лице за контакт: Александар Алексов 078/246-144

www.aledar.mk

17. ФС Клуб ДОО “My Gym”, лоциран во Трговски центар Штип III кат

Попуст на услуги во висина од 20 %

Лице за контакт: Александар 070/757-105 и Никола 070/210-219

Баба Цана (т.н.„Касапски Круг„ Куманово) - 20% попуст ;

Корнер Баба Цана (Скопје) ул.Партеније Зоографки - 20% попуст ;

Кебапчилница „Корнер„ (Нас.„Гоце Делчев„Куманово) - 10% попуст ;

Ресторан „Рим Парис„ Куманово- 20% попуст ;

Ресторан „Батко Ѓорѓија„ (под „Рим Парис„Куманово) - 10% попуст ;

ЕТНО СЕЛО ТИМЧЕВСКИ,,- 20 % попуст ;

Слаткарница „Снејго„ Куманово : -20 % попуст ;

Рибен Ресторан „Фиш Бар„ Куманово- 20 % попуст ;

Ресторан „ОБЛАЧЕ„ (Крива Паланка) - 20 % попуст ;

,,СК - МОНТ„ (Куманово) - попуст од -10 % до -20 % ;

„Дурмитор – Апартмани„ Куманово- 20 % попуст ;

„Еуро Колеџ“ – Куманово -попуст во висина од -50% ;

„ЗОЛАР ДООЕЛ„ - Куманово - од -20 % , -10% и -5% ;

 Гостилница „Кумановски Мерак„ Куманово- 20 % попуст ;

Парфимерија „SCHATZE„ : -17 % попуст на редовни цени и -5 % попуст на акциски цени.

Ланч Бар УЧИЛНИЦА (Поранешно Кај БИЏО), Куманово - попуст од -20%
и поспуст за сместување во апартмани во Вила Арсови - Охрид
- За секоја резервација преку веб страна за букинг -10% од наведената цена,
- За секоја директна резервација преку телефонскиот број +389 70 334 606, цената за сместување е 30 евра плус 10% попуст од АПАРТМАН, без разлика дали престојуваат 2,3 или 4 лица (зависно од расположиви апартмани во било кој период во годината.

За секоја директна резервација преку телефонскиот број +389 70 334 606 и престој од 10 ноќевања членовите на ИПА плаќаат 8, а добиваат 10 ноќевања (односно -20% попуст на целиот престој - 10 ноќевања=240 евра)

„Витаком-Ра ДООЕЛ увоз-извоз Куманово„ (Бутик „ЕГЗИСТ„ и Бутик „ЗЕРО„ - 20% попуст ;

Рибен Ресторан „МИКИ ЏА„ во Гевгелија - попуст од -20% .

Гостилница "Кај Баба Цана", Куманово - попуст од - 20%.

Maximo lighting",ЛЕД осветлување и расветла ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр.56 (под ресторан Рим - Париз) во Куманово и еден во населба Аеродром на ул.3-та Македонска бригада бр.41 во Скопје - попуст од - 10% на целокупен асортиман.

Гостилница "КОБРА" ул.Иво Лола Рибар бр.58 Куманово (Нагорички сокак) - попуст од - 20%.

"Спасиќ Груп" ДООЕЛ Куманово (Парфеми Santini и Revuar Make Up) - Скопје Сити Мол приземје(спроти Анхоч) и Капитол Мол приземје(спроти Аптека Анни Фарм) во Скопје - попуст од -10% до -20% на редовни цени

БИКАЛ ДООЕЛ Битола (Автосервис, автомобилски делови, галантерија и автогуми од програмата на Мотоцентар) Краварски пат,

Попуст од 25 % на редовните цени

О2 УНИВЕРЗАЛ“ Битола, Фитнес сала и спортски центар

Попуст од 20 % на редовните цени

Хотел и Ресторан “КОРЗО“ Битола, Широк Сокак

Попуст од 20 % на редовните цени

Хотел, Ресторан и Кичен бар “МИЛЕНИУМ“ Битола, Широк Сокак

Попуст од 20 % на редовните цени

РЕСТОРАН БАР “КАЧУНКА“ Битола, ул.Борис Буџески над болницата

Попуст од 10 % на редовните цени

ЦВЕЌАРА “ВИТРАЖ“ Битола , ул.Свети Кирил и Методиј, Стара Болница,

Попуст од 20 % на редовните цени

 Хотел и Ресторан „КАПРИ“ Битола кај ладилникот.

Попуст од 20 % на редовните цени

 

HARDCOREпродавница за Суплементи во исхрана, Битола

Попуст од 20 % на редовните цени

ЈАН БОР КОМПАНИ , Кавадарци лоцирана на ул.Ѓорче Петров во Кавадарци.

Попуст во висина од 5 % на редовните цени и услуги за ПВЦ столарија

Контакт лице Борче 070/218-758

ТДА БЕЗБЕДНОСТ Лазо ДООЕЛ со седиште на ул. 7-ми Септември во Кавадарци.

Попуст во висина од 20 % на редовните цени за обука во Авто школата

Контакт лице Илија 070/239-269

ДУТУ БЛУЕ КИРИЛ ДООЕЛ Ресторан „СИНО„ со седиште на ул.Галичка бр. 7 во Кавадарци а ресторанот е на ул. Илинденска бб.

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице: Дане 076/228-206

ТА ЕКСТРА БУС КАВАДАРЦИ со седиште на ул.Охридска бр.1 во Кавадарци

Попуст во висина од 7-10 % на редовните цени на сопствени аранжмани и сопствен закуп.

Контакт лице Влатко 071/219-500

КАФЕ бар РОМА-РОМА КАН ДООЕЛ  лоциран на ул. Пано М. бр.3 во Кавадарци

Попуст во висина од 20 % на редовните цени

Контакт лице Ристе 070/594-706

113.Автошкола ДСВТУ ДЕНС ДООЕЛ лоцирана на ул.Благој Ѓорев бр.13 во Велес.

Попуст во висина од 10 % на трошоците за автошкола

( не важи за административните трошоци)

Контакт лице Боби Денс 071/222-188

КАЛИНТИКА ДООЕЛ Гевгелија со седиште во Гевгелија

Попуст во висина од 20 % на редовните цени во Кали обувки продавниците

Попуст во висина од 10 % на редовните цени  на Калинтика Козметика

Контакт лице Бојан

ОМЕГА-В Јордан ДООЕЛ со седиште во Гевгелија- ОПТИКА

Попуст во висина од 10 % на редовните цени

Контак лице: Јован Симонов

.ДТУ “МАРАНД ГРУП„ ДООЕЛ – Хотел РОМАНТИК во Стар Дојран

Попуст во висина од 10 % на угостителските услуги

Контакт лице :Мариан Џинов

ПРОМЕТ АС Магацин за градежни материјали лоциран на ул. Климент Охридски бр. 3 во Струмица

Попуст во висина од 5 % при готовинско плаќање

Контакт лице Слободан

ВИЛА ЗОРА  лоцирана на ул. Маршал Тито бр. 14 во Стар Дојран

Попуст во висина од 10 % на редовните цени за сместување

Контакт лице Стојан

АУТО ЦЕМ- Опел Автосервис и резервни делови

Попуст од 20 % на редовните цени за автомеханичарски услуги

Контакт лице Џенгис 070/209-867

 

РЕСТОРАН БЕЛА МИА ТЕТОВО

Попуст од 20 % на редовните цени во ресторанот

РЕСТОРАН ФИШ ХАУС ДЕЛФИН с. Чегране

Попуст од 20 % на редовните цени во ресторанот

ТА АРСИМИ КОМПАНИ Тетово

Попуст од 20 % на редовните цени за рент а кар услугите

АУТО ЦЕМ- ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Попуст од 20 % на редовните цени за автомеханичарски услуги

Контакт лице Џенгис 070/209-867

ПРОДАВНИЦА ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ АРБИ ФОН

Попуст од 5 % на редовните цени на мобилни телефони и

15 % на телефонска галантерија

РЕСТОРАН САЈГИЈА Гостивар.

Попуст од 10 % на редовните цени

РЕСТОРАН МЕРАК Гостивар

Попуст од 10 % на редовните цени

ЛАУНГЕ БАР МАВРОВО- Гостивар

Попуст од 15 % на редовните цени

РЕСТОРАН РОЈАЛ ГАРДЕН  Гостивар

Попуст од 10 % на редовните цени

АВТО ЛИДЕР Гостивар

Попуст од 10 % на редовните цени на автоделови и опрема за моторни возила

АВТО ЛИДЕР влечна служба Гостивар

Попуст од 20 % на редовните цени

АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ТОП ПОИНТ  и УЧИЛИШТЕ ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК Гостивар

Попуст од 50 % на редовните цени

БУТИК ПРИНЦЕ Гостивар

Попуст од 30 % на редовните цени

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД АМД ТЕТОВО

Попуст од  15%  на редовните цени

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ДРЖАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ТЕТОВО

Соработка за организирање на семинари, конференции, тркалезни маси, размена на информаци за области од заеднички интерес, професионални совети и консултации, размена на искуства.....

СПИ БОБ КОМПАНИ   Гостивар

Попуст од 10 % на редовните цени на производи и 20 % за перење на возила